Balans Kleurentest


Vergroot je zelfkennis | Balans Kleurentest

Durf jij kleur te bekennen met de Balans Kleurentest?

De Balans Kleurentest is gebaseerd op het Enneagram. De test gaat ervan uit dat ieder mens 9 drijfveren heeft. Drijfveren zeggen iets over je motivatie, je behoeften, je voorkeuren en je waarden. Het gaat over ‘willen’. Over wat jou echt beweegt. En over wat jou in beweging brengt! De mate waarin elke drijfveer bij jou aanwezig is, is bepalend voor jouw gedrag en jouw persoonlijkheidstype. Omdat niemand hetzelfde is, heeft ieder mens een uniek drijfverenprofiel en dus ook een uniek kleurenprofiel.

Uit de Balans Kleurentest kan afgeleid worden hoe je handelt, wat jouw sterke kanten zijn, wat jouw valkuilen zijn, wat jouw interesse heeft en wat jouw werkstijl is. Hoe meer jij je drijfveren kwijt kunt in je omgeving, des te beter ben jij op je plek. Kennis van je drijfveren helpt om jezelf en anderen beter te leren kennen en te begrijpen. Inzicht in je drijfveren zorgt ervoor dat je keuzes in je werk- en privéleven beter aansluiten bij jouw persoonlijkheid. Het maakt het makkelijker om je doelen te bepalen.

Weten wie jij bent? | Balans Kleurentest

Balans Kleurentest

Zelfinzicht nodig? | Balans Kleurentest

Hoe werkt de Balans Kleurentest?

De Balans Kleurentest maak je online en bestaat uit 117 stellingen. Na het invullen van de vragen ontvang je een rapportage met jouw persoonlijk profiel. Elke testuitslag is prima. Er is geen ‘goed’ of ‘fout’. De Balans Kleurentest kan een onderdeel zijn van een coachtraject. Maar je kunt de Balans Kleurentest ook los bestellen in combinatie met een persoonlijke ontwikkelsessie van 1,5 uur. Naast meer zelfinzicht krijg je in deze sessie ook handvatten om stappen te zetten in jouw verdere ontwikkeling. Nog nooit een coachtraject gedaan, maar wil je wel graag een keer ervaren hoe het is om gecoacht te worden? Maak dan nu gebruik van de speciale actie-aanbieding.

Interesse in Balans Kleurentest? | Onestep2 Breda

Interesse?

Wil jij weten wat jouw drijfveren zijn? Wil jij een stap zetten in jouw ontwikkeling? Neem dan contact met mij op. Ik leg je graag uit wat de Balans Kleurentest voor jou kan betekenen. 


Onestep 2 | Balans Kleurentest en TMA talentenanalyse

Overige analyses

Naast de Balans Kleurentest is het ook mogelijk om een TMA Talentenanalyse af te nemen. Ook kan de Balans Kleurentest ingezet worden als instrument bij persoonlijke coaching, executive coaching, outplacement coaching of loopbaan coaching.


Referentie Onestep2 | Balans Kleurentest met coaching

"Op zoek naar handvatten om mezelf verder te ontwikkelen heb ik de Balans Kleurentest gedaan. Mijn valkuilen kwamen duidelijk naar voren tijdens deze sessie en Sylvia legde al snel de vinger op de zere plek. Door goed te luisteren stelt Sylvia de juiste vragen en stuurt ze je richting nieuwe inzichten. Ik heb het als zeer prettig en verhelderend ervaren. "

W. Vriens