Coaching met IMPACT


Haal het beste uit jezelf met een coachtraject bij Onestep2

Waarom coaching?

Er zijn wel eens momenten in het leven dat je vastloopt. Dat je niet lekker in je vel zit. Of dat je meer uit jezelf wil halen, op persoonlijk of professioneel gebied. Je wil van een  ‘6’ naar een ‘9’. Vaak heb je al het een en ander geprobeerd, maar lukt het je niet om echt te veranderen. Dan is het effectief om een coach in te schakelen. Iemand die zonder oordeel met jou gaat kijken hoe jij je verder kan ontwikkelen, zodat je WEL je doelen en dromen realiseert. Zodat  “impossible” verandert in “possible”!

Als coach wil ik graag het beste uit iemand halen. Als je het beste uit jezelf haalt, benut je je talenten, ben je in balans en doe je wat bij jou past. Je bent autonoom en voert de regie over je eigen leven. Het resultaat is dat je meer plezier, succes en geluk ervaart in je leven. En daar zit precies mijn passie. Door te werken aan jezelf, groei je als persoon. Je ontwikkelt inzichten, kwaliteiten, vaardigheden en competenties die waardevol zijn. Niet alleen voor je werk, maar ook voor andere gebieden in je leven.

Coaching met IMPACT | Onestep2 Breda

Mijn werkwijze

Elk coachtraject begint met een persoonlijk gesprek waarin we kennismaken en samen onderzoeken wat precies jouw coachvraag is. Vertrouwen en een wederzijdse klik staan hierbij voorop. Afhankelijk van de coachvraag bepalen we het aantal sessies dat nodig is en worden er bepaalde persoonlijkheidsanalyses en/of testen ingezet, bijvoorbeeld een Balans kleurentest of een TMA Talentenanalyse. Om echt te kunnen veranderen, moet je eerst zelfkennis hebben: Wie ben je? Wat is jouw zelfbeeld? Wat zijn jouw drijfveren? Wat zijn jouw kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen? Welke patronen zie je terug in jouw gedrag? En zijn die effectief? Als coach hou ik je een spiegel voor, zodat je inzicht krijgt in je blinde vlekken. Vanuit deze nieuwe inzichten inspireer ik je om na te denken over hoe jij het graag anders zou willen. Er ontstaat een verlangen. Een duidelijk doel. Dit zorgt voor intrinsieke motivatie om in beweging te komen. Ik help je daarbij. Ik zet jou in jouw kracht, zodat je optimaal gebruikmaakt van jouw potentieel. Ik zorg ervoor dat je stappen gaat zetten en succeservaringen gaat opdoen. Hiervoor zet ik verschillende coachtechnieken in en geef ik je praktische tools die je zelf kunt toepassen in je dagelijkse leven om jouw coachdoel te bereiken.

Naast coachsessies op locatie, behoren online coaching en wandel coaching ook tot de mogelijkheden. Of een combinatie hiervan.